Пятница,
17.08.2018
10:53Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SPORT  

Compania Teleradio – Moldova, difuzorul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal


 

Toate cele 64 de meciuri disputate în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, ce se va desfăşura în perioada 14 iunie – 15 iulie în Federaţia Rusă, vor fi transmise în direct de posturile de radio şi televiziune ale Instituţiei Publice Naţionale ale Audiovizualului (IPNA) Compania Teleradio – Moldova, care difuzorul oficial pe teritoriul Republicii Moldova.
Potrivit Mesager, meciurile Cupei Mondiale vor fi transmise în direct de posturile de televiziune Moldova 1 şi Moldova 2. De asemenea, Radio Moldova va prelua audio ultimele 15 minute din fiecare întâlnire în comentariul original Moldova 1.
 
În calitate de difuzor oficial pe teritoriul ţării noastre, Teleradio-Moldova informează că drepturile de comunicare publică a evenimentului de importanţă majoră se acordă în baza contractului de sub-licenţă, semnat între licenţiat, în acest caz IPNA Compania Teleradio-Moldova şi sub-licenţiat, pab-uri, localuri, terase şi locuri publice. Este interzisă transmiterea Campionatului Mondial în lipsa contractului de sub-licenţă.
 
Sub-licenţiatul va beneficia de drepturile de comunicare publică în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare şi contractului de sub-licenţă. Sub-licenţiatul nu este în drept să transmită persoanelor terţe drepturile obţinute prin contractul de sub-licenţă.
 
Dreptul de comunicare publică se acordă în schimbul unei taxe de licenţiere transferată pe unul din conturile licenţiatului. Licenţiatul se obligă să permită sub-licenţiatului posibilitatea preluării semnalului postului de televiziune Moldova 1 în perioada 14 iunie-15 iulie şi transmiterea în unul din spaţiile publice.
 
De asemenea „Teleradio-Moldova” va oferi sub-licenţiatului suport logistic şi informațional precum şi facilitarea tehnică de preluare a semnalului. Posturile de televiziune pot folosi imagini de la Cupa Mondială cu sigla Moldova 1 şi Moldova 2.
 
Rusia şi Arabia Saudită deschid Campionatul Mondial de fotbal din acest an. Pe 14 iunie puteți urmări meciul în direct la Moldova 1 și Moldova 2 de la ora 18:00.
http://trm.md

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100