Пятница,
17.08.2018
08:55Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SPORT  

FIFA a acuzat Rusia pentru rasism, după meciul amical cu Franța


 

FIFA a lansat acuzații de rasism la adresa fanilor Rusiei, după amicalul cu Franța de la Sankt Petersburg, care a avut loc în luna martie.

Mai multe pancarte cu imaginile unor maimuțe, dedicate jucătorilor de culoare ai Franței, inclusiv Paul Pogba, au fost ridicate în aer, în tribule, de către fanii naționalei Rusiei, în timpul amicanului cu Franța, pe care echipa Didier Deschamps l-a câștigat cu 3-1.

După ce au strâns mai multe dovezi de abuz, Fifia a declarat că ”proceduri disciplinare au fost deschise împotriva Uniunii de Fotbal a Rusiei, după acest incident”.

Rusia a mai fost sancționată în trecut pentru rasism la ultimele două Cmpionate Europene, Uniunea de Fotbal Rusă fiind amendată.

Potrivit The Washington Post, este cel de-al treilea caz de rasism din această perioadă pe stadionul din Sankt Petersburg, pe care se va desfășura semifinala Campionatului Mondial.
Scandalul vine în contextul în care Familia Regală Britanică și Guvernul Marii Britanii au decis boicotarea Cupei Mondiale de Fotbal, care se va desfășura în Rusia în această vară.

http://medianews.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100