Пятница,
20.07.2018
00:25Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SOCIAL  

Scandal amoros la Bălţi. O educatoare de grădiniţă fost ameninţată de amant că va publica fotografii intime cu ea


 

Scandal amoros la Bălţi. O femeie a fost şantajată de amant că fotografiile intime cu ea vor fi distribuite pe reţelele de socializare şi în tot municipiul, dacă aceasta nu îi va da 3.000 de lei.

Povestea de dragoste în afara căsătoriei s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru angajata unei grădiniţe din Bălţi. În luna ianuarie, femeia şi-a sunat amantul, însă la telefon i-a răspuns o femeie care s-a prezentat a fi soţia bărbatului. După o ceartă la telefon cu aceasta, femeia a fost telefonată de bărbat care i-a cerut să-i plătească 3.000 de lei, în caz contrar, fotografiile intime pe care aceasta i le-a trimis vor fi făcute publice în tot oraşul. Mai mult decât atât, amantul i-a spus că le va distribui şi pe reţelele de socializare, astfel încât să fie văzute de soţul şi colegele femeii.

Speriată că-şi va pierde familia şi locul de muncă, victima i-a transmis banii ceruţi, însă amantul nu s-a ţinut de cuvânt: nu a şters fotografiile, scrie bloknot-moldova.md.

Ulterior, bărbatul a continuat şantajul, cerându-i alţi 5.000 de lei. Femeia a povestit că acesta devenise mai agresiv în discuţii şi îi recomanda să se gândească bine la copilul său. Culmea, amantul a ameninţat-o pe femeie şi cu răfuială fizică, iar mai apoi i-a spus că va arunca o grenadă în casa acesteia. Victima i-a plătit, însă pofta de bani a bărbatului a continuat să crească.

Individul a telefonat-o peste o perioadă şi i-a cerut alţi 10.000 de lei. De această dată însă, educatoarea a cerut ajutorul poliţiei, iar transferul banilor s-a făcut sub supravegherea oamenilor legii. Bărbatul a fost reţinut în flagrant.

În faţa judecătorilor, gigolo şi-a recunoscut vinovăţia. Totuşi, judecătorii l-au condamnat la 4 ani cu suspendare şi amendă de 100.000 de lei.

https://rtr.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100