Среда,
15.08.2018
10:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SOCIAL  

Cum se repară drumurile la Bălţi. Candidatul la postul de primar, Nicolai Grigorişin se laudă cu asemenea "realizări"


 

Lucrările de reparaţie a străzii Ştefan cel Mare din capitala de nord încă nu s-au încheiat, dar bălţenii deja sunt incomodaţi de starea cum acestea au fost îndeplinite. Mai bine zis, de incompetenţa autorităţilor locale de a supraveghea calitatea lucrărilor realizate, pentru care sunt cheltuite câteva zeci de milioane de lei. 

Specialiştii în materie afirmă că asemenea bătaie de joc faţă de banii publici sunt înregistrate de la momentul când executivul bălţean a fost preluat să fie condus de partidul fugarului de la Moscova, Renato Usatâi. Ei prezintă şi argumente convingătoare de admitere a rebutului în timpul efectuării lucrărilor de reparaţie a mai multor străzi sau curţi. E vorba tocmai de acele lucrări cu care Renato Usatâi şi actualul candidat la postul de primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, când ies în faţa publicului, se laudă că sunt nişte performanţe ale conducerii lor. Ei, probabil, nici nu stiu ca strada Suceava, spre exemplu, şi curţile din aceasta strada, reparate acum un an şi ceva, sunt iarăşi întrun hal fără de hal. Şi că strada Strâi, reparată capital vara trecută, începe a se dărâma. Cum e şi cu curţile din străzile Ştefan cel Mare şi 1 mai.

Vedeţi şi Dumneavoastră cum se repară străzile la Bălţi.

 

 

 

Mulţumim pe acestă cale consilierului municipal Dumitru Pasat, pentru pozele şi secvenţele video oferite spre a fi publicate. În trecut, Dumitru Pasat a făcut parte din fracţiunea Partidului Nostru. S-a declarat independent după ce a înţeles cât de "gospodari" sunt politicienii lui Renato Usatâi.

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100