Четверг,
19.07.2018
06:58Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Puterea adevărului lui Nicolai Grigorişin


 

Nicolai Grigorişin, proaspătul primar de Bălţi, nu prea are chef să vorbească cu reprezentanţii presei. Au anuntat-o mai mulţi jurnalişti de la mai multe ziare, posturi TV, agenţii de presă şi portaluri. E in relaţii bune doar cu Bălţi-TV, televiziunea cumpărată de Renato Usatâi şi transformată în organ al Partidului Nostru.

Nicolai Grigorişin, e supărat foc pe toată mass-media cu excepţia Bălţi-TV. Supărarea-i cauzată, potrivit lui, de neprofesionalismul, lipsa de obiectivitate şi onestitate a tuturor jurnaliştilor, cu excepţia celora de la Bălţ-TV, atunci când scriu despre activitartea Primăriei şi, în special, a domniei sale în calitate de primar nou ales.

Portalul nostru a criticat de nenumărate ori acţiunile negândite şi lipsite de logică a conducerii de pe timpul lui Renato Usatâi a Primăriei, dar şi de la momentul când instituţia a început să fie dirijată de Nicolai Grigorişin. Reiterăm şi de această dată: Nicolai Grigorişin ca şi Renato Usatâi sunt persoane întâmplătoare ce au ajuns să conducă primăria unei localităţi cu o populaţie de 130 mii de cetăţeni. Deci, sunt persoane întâmplătoare şi prezentăm argumentele.

Aceste poze nu ţin de trecut. Sunt proaspete, imprimate ieri, 17 iunie. Cea cu bravii exponenţi ai Partidului Nostru se află în regiunea Gării de Nord şi a avut tentă electorală.

Bălţenii sunt oameni serioşi şi-i amintesc tovarăşului Grigorişin că alegerile au trecut şi că ar trebui să purceadă la realizarea promisiunilor făcute în campania electorală. Să-şi îndeplinească obligaţiunile de primar. Ei observă, însă, că ofiţerul în rezervă devenit pe 20 mai primar, nu prea are poftă, dar nici capacităţi de a dirigui un municipiu.

 Altfel, lumea nu ar fi nevoită să înconjoare băltoacele mari apărute pe străzile urbei după ploi. Cum e cazul din cea dea doua poză, care oglindeşte realitatea de la intersecţia străzilor Stefan cel Mare, reparată capital, şi 1 mai. Sau cum e cazul altor exemple fimate tot în centrul urbei, pe bulevardul Mihai Eminescu, care oglindesc realitatea de astăzi, dar şi cea de circa doi ani în urmă. Când la cârma Primăriei era Reanto Usatâi.

 

Acest, ultim reportaj, este o “operă” a Bălţi-TV de acum circa doi ani. Întrebarea la care ar trebui să răspundeţi cu mâna pe inimă, tovarăşul “Sila v Pravde”, ar fi următoarea: cine minte - Bălţi-TV sau celelalte instituţii mass-media?

 Să te lăudăm, poate? Iată că o facem. Aşa cum o meriţi.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100