Среда,
15.08.2018
23:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Stop fals! Televiziunea lui Usatii, difuzează un material mincinos despre reparatia drumurilor


 

Portalul stopfals.com scoate la iveală un material mincinos, despre reparaţia drumurilor, în cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova”. Ştire aa fost pusă pe post de BTV, post de televiziune din Bălţi, finanâat de fugarul Renato Usatîi.

“La data de 6 iunie 2018 apare pe site-ul BTV un articol în care se vorbește despre Proiectul „Drumuri Bune” lansat de Partidul Democrat din Moldova la inițiativa lui Vlad Plahotniuc. În reportaj sunt utilizate careva imagini cu drumuri aferente din satul Bădiceni, raionul Soroca în care s-ar presupune că nu se vor asfalta nici o porțiune de drum în cadrul Programului „Drumuri Bune””, scrie portalul stopfals.com.

“Dacă accesăm site-ul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, avem acces la toate porțiunile de drum care urmează să fie reparate. Din totalul de 53,99 km de drumuri ce urmează a fi asfaltate doar în Raionul Soroca, găsim că anume în zona localității Bădiceni, vizată în reportajul BTV sunt deja în reparație 1,5 km de drum pe tronsonul G13 care include distanța de la G12-Bădiceni-Baxani-Schineni-Vantina-G35. Astfel încât 0,75 Km revine comunei Bădiceni și 0,7 comunei Schineni. Mai mult, pe același site găsim chiar și pozele cu porțiunea ce ține de Bădiceni deja reparată, imagini pe care BTV într-un mod abuziv a evitat să le publice în reportajul lor”, notează sursa citată.

Portalul sus-unmit condamnă modul abuziv, prin care BTV manipulează opinia publică.

http://evenimentul.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100