Среда,
15.08.2018
23:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Un baltean despre dragoste si... nedragoste


 

Cineva din locuitorii revoltaţi ai municipiului Bălţi pentru fărădelegile ce se produc pe parcursul ultimilor trei ani în acest mare oraş, zis şi capitala de nord a RM, a postat în ajun de 9 mai, pe o reţea de socializare, mai multe poze care redau situaţia sanitară a acestei localităţi. Că a făcut-o întâmplător sau intenţionat în ajun de alegeri locale nu mai contează. Dureros e că de Craciun, de Revelion, de Paşti şi iată că şi în aceste zile, Bălţiul a fost şi continuă să fie comparat – dar, de fapt, chiar este o gunoişte enormă.  

 

Iar oamenii lui Renato Usatâi, cei care au creat această privelişte dezgustătoare în capitala de nord, au tupeul să candideze din nou pentru funcţia de primar al localităţii.

Autorul postării a comentat foarte original cele patru poze, referindu-se, desigur, la edilii Bălţiului: “Acum, măcar în ajunul noilor alegeri, gunoierii ar fi trebuit să-și facă treaba impecabil. Dar dacă dragoste nu e, nici... curat nu e”.

 Sugestivă constatare şi demnă de a fi luată în seamă de către bălţeni la 20 mai, mai ales, la momentul când vor primi buletinul de vot şi va trebui să aplice pe el ştampila “Votat”.

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100