Среда,
15.08.2018
23:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Făra să fie însoţit de TV Bălţi, Ghenadie Şmulskii parcă nici nu ar fi vice-primar


Începând cu 2 mai curent,  gunoaiele din oraşul Bălţi nu au fost evacuate câteva zile la rând sub pretextul închiderii poligonului pentru stocarea lor.

Vinerea trecută, la comanda cuiva din Primăria Bălţi, mai multe automobile încărcate cu deşeuri, au pornit spre Chisinău în căutarea unui loc pentru stocarea gunoaielor din Bălţi. Le-a oprit, însă, poliţia poruncidu-le conducătorilor auto să ia cale întoarsă.

Ca din senin, tot în acea locaţie a apărut şi vice-primarul de Bălţi, Ghenadie Şmulski, care la moment îndeplineşte şi funcţia de primar interimar. Acesta a sosit la faţa locului împreună cu o echipă de la postul local de televiziune BTV.

Mai lipsea doar Nicolai Grigorişin, succesorul postului lui Renato Usatâi. Acesta se pregateşte de alegeri. "Partidul Nostru" l-a înaintat candidat la funcţia de primar pentru alegerile din 20 mai. Şi declară ca va câştiga scrutinul din primul tur.

Anterior, Dumitru Rusnac, administratorul întreprinderii “Salubrity Solution” şi a poligonului pentru depozitarea deșeurilor din Bălţi, a declarat pentru gzt.md că noul val al “crizei gunoaielor” din Bălţi convine actualei conduceri a capitalei de nord şi este folosită în calitate de propagandă a Partidului Nostru” împotriva oponenţilor săi politici, în special împotriva PD.

 gzt.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100