Пятница,
17.08.2018
08:55Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Locuitorii municipiului Bălţi, revoltaţi din cauza gunoiului din apropierea lacului orăşenesc


 

 

Lacul orăşenesc din Bălţi s-a transformat dintr-o zonă de agrement într-o platformă de gunoi. Recent, muncitorii de la primărie au curăţat iazul care inunda câteva case din apropiere. Funcţionarii nu s-au grăbit însă să evacueze la timp deşeurile acumulate şi au lăsat mormane de gunoi chiar pe malul lacului. Locuitorii din zonă deja de o lună sunt hrăniţi doar cu promisiuni. 

"Canalul l-au distupat, aşa şi au lăsat pe margine spunând că va veni altă maşină şi o să-l încarce cu timpul, nu a venit nimeni. "

"Gunoiul acesta să ni-l ia să ni-l ducă că tare nu e frumos când mergem pe acolo când vedem grămezile celea de gunoi acolo."

Ajunşi la capătul răbdării, oamenii s-au apucat singuri să strângă deşeurile. În total, s-au adunat aproximativ o sută de saci de gunoi. Însă nici de această dată responsabilii de la salubritate nu s-au grăbit să vină să facă ordine. 

"A sunat o doamnă şi a spus că până miercuri că deja acuma nu lucrează, au fost sunete şi mai înainte cu acesta care a fost scos de tractor şi nimeni nu a venit. "

"Nu am crezut că nu va ieşi nimeni din autorităţi să ne dea măcar o maşină că lumea a ieşit să încarce chiar toate acestea, însă nu a venit nimeni."

"Dezastru, nu se poate aşa ceva. Eu cred că primăria nu ştiu cine dar să strângă gunoiul cela că nu-i frumos. Mizerie, vara cald e acuş."

Solicitaţi de postul nostru de televiziune, responsabilii de la primărie au dat asigurări că gunoiul va fi evacuat în această săptămână.
Iar lui Nicolai Grigorişin îi este în cot de ce se întâmpla în oraşul unde el este primar interimar. 

https://www.publika.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100