Пятница,
17.08.2018
08:56Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Renato Usatâi, 13 mai 2015: “Peste un an de zile o să veniţi la Bălţi în excursie”


 

Bălţenii au aflat chiar în dimineaţa zilei de astăzi noi detalii despre călătoria de acum o lună a Elenei Griţco, candidat independent la postul de primar al municipiului Bălţi, împreună cu paiaţa chişinăueană, Ilian Caşu, la Strasbourg.

Pe lângă faptul că aceştia au încercat să se plângă cât de obijduit este Partidul Nostru şi Consiliul Municipal Bălţi în Republica Moldova, Elena Griţco şi Ilian Caşu ar fi cerut Consiliul Europei şi Uniunii Europene să vină în excursie la Bălţi şi să se convingă de “succesele” pe care le-a obţinut în aproape trei ani de guvernare Renato Usatâi şi echipa lui în acest oraş. Pentru că înainte de a câştiga alegerile locale la Bălţi, în campania electorală, liderul Partidului Nostru afirma următoarele: “Peste un an de zile o să veniţi la Bălţi în excursie. Să vă convingeţi de schimbările mari care se vor produce în aspect economic şi cultural la Bălţi. Eu vă voi demonstra cum e posibil de lucrat atunci când există şi dorinţă”. (http://ru1.md/blog/entry/primeriyu-prevrashhat-partiyu)

 Mai ştii? Au şi apărut presupuneri. Poate că pentru asta au şi plecat acum o lună Elena Griţco şi Ilian Caşu la Strasbourg? Să ceară Consiliului Europei să îndrepte spre Bălţi excurşionişi din ţările europene. Şi să ceară socoteală celor de la cârma structurilor europene de ce nu au făcut-o până în prezent.

 

 

 

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100