Пятница,
17.08.2018
12:29Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Autorităţile din Bălți şi proprietarul firmei care gestionează groapa de gunoi din oraş NU POT ajunge la un compromis privind depozitarea deşeurilor


 

Situaţie critică la Bălţi. Autorităţile locale şi proprietarul firmei care gestionează groapa de gunoi din oraş nu pot ajunge la o înţelegere privind depozitarea deşeurilor. Anterior, primarul interimar Nicolae Grigorişin a declarat că agentul economic a blocat accesul la poligon.

Ultimul neagă însă acuzaţiile, dar afirmă că depozitarea gunoiului pe această platformă este ilegală, având în vedere că nu există niciun contract între municipalitate şi firma Salubrity Solution. Într-un filmuleţ postat pe Facebook se vede cum reprezentanţii companiei discută în contradictoriu cu responsabilii de la primărie. 

Agentul economic a scris pe Facebook că edilul interimar al oraşului Bălţi i-a indus în eroare pe consilierii municipali, atunci când le-a spus că în noul tarif pentru colectarea deşeurilor menajere a fost inclusă şi taxa pentru depozitare. Potrivit lui Dumitru Rusnac, prin aceste declarații false formațiunea Partidul nostru și aliații săi  încearcă să-și ascundă incompetența.

Autoritățile locale au preluat serviciul de salubrizare a orașului la sfârșitul anului trecut de la o companie privată. Acest lucru a generat o criză a deșeurilor care a fost soluționată, doar după implicarea Guvernului.

Înainte de Revelion, 15 autospeciale şi zeci de muncitori şi carabinieri din Chişinău au fost trimişi la Bălţi pentru a curăţa oraşul de mizerie.

http://www.prime.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100