Пятница,
20.07.2018
20:57Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

FOTO // Locuitorilor municipiului Bălți se pare că le-a ajuns cuțitul la os. Acum, odată cu topirea zăpezilor, se „topește” și ce a mai rămas din asfaltul de pe străzile capitalei de nord a țării


 

Locuitorilor municipiului Bălți se pare că le-a ajuns cuțitul la os. Acum, odată cu topirea zăpezilor, se „topește” și ce a mai rămas din asfaltul de pe străzile capitalei de nord a țării. Acest fapt i-a făcut pe locuitori să afișeze mesaje de atenționare la intrarea în oraș – „Atenție, în oraș nu există asfalt!”.

Din cauza drumurilor stricate cel mai mult au de suferit şoferii din transportul public, deoarece sunt nevoiţi să circule pe acest drum toată ziua. Ei spun, că din cauza zdruncinăturilor, spre seară le țiuie în urechi.

Unii locuitori au afișat și mesaje mai dure la adresa autorităților locale:

Un alt locuitor al orașului Bălți, a filmat toate arterele principale ale urbei, întrebând retoric, unde sunt banii din impozitele achitate. Din imaginile video se vede că starea drumurilor este dezastruoasă, pentru că autoritățile locale ale municipiului Bălți susțin că nu au bani pentru repararea străzilor.

 

 

Guvernul Republicii Moldova va finanțta repararea bulevardul Mihai Eminescu din Bălţi, una dintre cele mai deteriorate străzi din oraş. Reabilitarea va avea loc în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, care prevede reparaţia a peste 1200 de kilometri de porţiuni de pe traseele locale.

„E un drum unde se află şi inclusiv unele preconizate monumente, plus, acum la moment pe acest drum se poate de navigat cu barca, a fost considerat oportun ca acest drum să fie reparat capital, mai mult ca atât, se află în centrul Municipiul Bălţi”, a spus Octavian Mahu, şef Cancelariei de Stat, oficiul teritorial Bălţi.

Programul „Drumuri bune pentru Moldova” a fost anunţat de liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Suma totală a investițiilor va fi de 1,6 miliarde de lei, bani alocaţi din Fondul Rutier şi Bugetul de stat.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100