Воскресение,
19.08.2018
04:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Doar 10 consilieri bălţeni din fracţiunea partidului lui Renato Usatâi au votat pentru iniţierea unor cunsultări publice privind majorarea tarifelor pentru deservirea tehnică a spaţiului locativ


 

Noua majoritate din Consiliul Municipal Bălţi a respins iniţiativa executivului de a majora tarifele la deservirea tehnică a spaţiului locativ.

Majoritatea consilierilor au pus la îndoială argumentele administraţiei Întreprinderii municipale Gospodăria locativ-comunală Bălţi” (GLCB) că unitatea economică se află în prag de faliment şi că actualele tarife permit unităţii economice să achite doar salariile angajaţilor.

Acum ceva timp, după ce Partidul Nostru a promovat reforme la GLCB, nouă ni se spunea că situaţia financiară a întreprinderii s-a ameliorat simţitor, a declarat consilierul socialist Alexandr Usatâi.

Noi nu dorim să mărim tarifele, ele ar putea fi chiar şi reduse. Intenţionăm, doar, să iniţiem o discuţie consultativă cu bălţenii, a replicat primarul Nicolai Grigorişin.

Consilierul Segiu Iordan a concretizat că administraţia GLCB a prezentat în atenţia Consiliului Municipal o informaţie din care reiese că tarifele se cer majorate.

Şi Tatiana Parascan, administratorul GLCB, a prezentat starea lucrurilor de la gospodăria pe care o conduce astfel, încât se cere urgentarea aprobării unor tarife majorate. „Întreprinderea noastră se află în pragul unei situaţii când nu vom mai fi în stare să ne îndeplinim obligaţiunile”.

Doar 10 din 31 de aleşi locali, prezenţi la şedinţă, au votat pentru desfăşurarea unei cunsultări publice privind majorarea tarifelor pentru deservirea tehnică a spaţiului locativ. Toţi 10 fac parte din fracţiunea Partidului Nostru.

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100