Воскресение,
19.08.2018
04:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Grigorişin urăşte nu doar limba română, ci şi persoanele care-l critică


 

Fostul membru al fracţiunii Partidul Nostru din cadrul Consiliului Municipal Bălţi, Antoniu Lisnic, susţine că primarul bălţean, Nicolai Grigorişin, a promis în campania electorală să studieze limba română. Realitatea, însă, este alta: Grigorişin compromite primăria şi urăşte până la refuz limba română şi tot ceea ce ţine de România, afirmă Lisnic întrun interviu acordat portalului nostru.

Antoniu Lisnic a reamintit despre întâlnirea lui Grigorişin cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, când înaltul oaspete a vorbit în limba română, iar Grigorişin s-a folosit de serviciile unui traducător ca să-l înţeleagă.

“Am realizat că primarul de Bălţi, ales pe 20 mai, s-a făcut de râs în întreaga ţară, dar şi peste hotarele ei. Comentând  acest fenomen, am declarat public că-mi este ruşine de un primar născut la Bălţi şi care nu cunoaşte limba oficială a Republicii Moldova.

Consilierul bălţean mai spune că după aceste declaraţii, Grigorişin a declanşat o campanile denigratoare împotriva lui.

“A ajuns până la momentul când a cerut, în cadrul unei emisiuni la postul local TV Bălţi, să mi se verifice diploma ce o posed şi care, în opinia lui, nu corespunde cerinţelor funcţiei pe care o deţin”.

Antoniu Lisnic afirmă că i-ar recomanda lui Grigorişin să-şi verifice propria diplomă, care nu este de studii superioare.

 “Dacă ar recunoaşte că a fost şeful unui depozit militar de conserve şi că cele 13 răni, cu care s-a lăudat atât de mult în campania electorală, au fost obţinute în timpul deschderii cutiilor de conserve, aş mai admite că are dreptul să comenteze nivelul studiilor altor persoane”, a mai declarat membrul Consiliului Municipal Bălţi, Antoniu Lisnic.

 Amintim ca la 23 ianauarie 2018 Antoniu Lesnic a părăsit fracţiunea Partidul Nostru, rezervându-şi dreptul să activeze în contituare ca consilier independent  în cadrul Consiliului Municipal Bălţi.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100