Воскресение,
19.08.2018
04:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

După patru încercări nereuşite, Consiliul Municipal Bălţi a reuşit astăzi, în sfârşit, să se convoace în şedinţă


 

La o distanţă de circa 3 luni de la ultima şedinţă, Consiliul Municipal Bălţi s-a reunit astăzi, 26 iulie, pentru a examina circa 120 de chestiuni incluse pe ordinea de zi. Pentru a participa la şedinţă s-au înregistrat 31 din 35 de consilieri.

Şedinţa a început cu citirea numelor consilierilor care au lipsit nemotivat la încercările de a convoca forul municipal în repetate rânduri. Din cauza lipsei de cvorum, acesta nu a putut fi întrunit de la ultima şedinţă deliberativă din 10 mai curent.  Şedinţa XI, extraordinară, programată pentru 17 mai, a fost declarată nedeliberativă, la fel ca şi cele din 28 iunie, 5 iulie şi 10 iulie.

Peste 40 de minute consilierii au examinat problema alegerii preşedintelui şedinţei. Doar după 44 de minute, consilierul Pavel Buceaţchi a ocupat locul moderatorului şedinţei.

S-a discutat mult despre ordinea de zi, despre includerea şi excluderea unor chestiuni din agenda şedinţei, astfel că după o oră şi jumătate de discuţii, consilierii au ieşit la pauză.

Amintim că după părăsirea fracţiunii Partidul Nostru de un număr mare de consilieri, aceasta numără doar 13 membri şi nu mai constituie o majoritate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100