Воскресение,
19.08.2018
04:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Când Grigorişin spune adevărul şi când toarnă minciuni?


 

 

Reparaţia străzii Strâi din capitala de nord a stârnit discuţii controversate în societatea bălţeană. Şi aceasta din cauza că acum un an respectiva stradă a fost reparată, cheltuindu-se în acest scop 2,8 milioane lei bani publici. În plus, după finisarea lucrărilor, constructorii au fost obligaţi să refacă unele sectoare ale drumului.

În anul curent, primăria Bălţi intenţionează să desfăşoare o nouă licitaţie în scopul desemnării unui antreprenor care va repara capital strada Strâi din localitate. Potrivit condiţiilor licitaţiei, echipa care va fi desemnată, urmează să asfalteze peste 2,5 mii metri pătraţi de drum cu o gosime de 5 centimetri, constructorii având a valorifica 820,7 mii de lei investiţii capitale şi a asigura un termen de garanţie a lucrărilor nu mai mic de trei ani.

Discuţiile controversate din societatea bălţeană ţin de... declaraţiile a doi demnitari din primărie, care se bat cap în cap. În unele cazuri acestea sunt lansate de aceiaşi persoană, dar diferit de cum a declarat altă dată.

În campania electorală, Nicolai Grigorişin, pe atunci candidat la postul de primar al municipiului Bălţi, declara întro postare pe o reţea de socializare că „e pentru prima dată când strada Strâi în ultimii 30 de ani a fost reparată capital”. Tot în campania electorală, acelaşi candidat la postul de primar al Bălţiului, Nicolai Grigorişin, declara la un post de televiziune că strada Strâi nu a fost reparată capital.

Ghenadie Şmulskii, un alt demnitar bălţean, care deţine funcţia de viceprimar înaintat de Partidul Nostru, susţine la acelaşi post TV că anul trecut strada Strâi a fost reparată capital.

După audierea acestor declaraţii, bălţenii încearcă să afle adevărul din alte surse. Şi să-i eticheteze pe cei de la putere. Întrebarea vine de la sine: când Grigorişin spune adevărul şi când toarnă minciuni?

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100