Воскресение,
19.08.2018
04:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Grigorişin a plecat la Moscova pentru a-şi ajuta fiul să se înscrie la studii? Participarea lui la un for urbanistic e doar un motiv pentru a obţine acoperirea cheltuielilor


 

Proaspătul primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, ar fi plecat la Moscova pentru a-l ajuta pe propriul fiu să se înscrie în una din prestigioasele instituţii de învăţământ superior din Rusia.

Potrivit unor informaţii, deocamdată neverificate, versiunea că Grigorişin ar fi plecat în capitala Federaţiei Ruse pentru a participa la lucrările unui for ce discută probleme care ţin de urbanism, este doar un motiv pentru a justifica obţinerea mijloacelor financiare din bugetul municipal, pentru a acoperi cheltuielile deplasării.

 

Surse din cadrul Primăriei Bălţi, care au solicitat anonimatul, au declarat că doar Consiliul Municipal Bălţi este în drept să delegheze specialiştii pentru a participa la careva foruri desfăşurate în alte ţări.

Deoarece, după alegerea din 20 mai a lui Nicolai Grigorişin în funcţia de primar, Consiliul Municipal Bălţi nu a putut fi convocat din lipsă de cvorum, edilul bălţean a plecat la Moscova nelegal. În asemenea caz, se cere intervenţia organelor de drept pentru a verifica din ce mijloace financiare Grigorişin s-a deplasat în capitala Federaţiei Ruse pentru mai multe zile, afirmă surse din cadrul Primăriei Bălţi.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100