Воскресение,
19.08.2018
04:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Grigorişin cel sărac, devenit peste noapte filantrop


 

Grădiniţa pentru copii cu deficienţe de vedere nr. 12 din Bălţi, reparată şi dotată cu utilaj medical prin susţinerea materială a Guvernului Japoniei, ar putea obţine în timpul apropiat pătucuri noi pentru 21 de micuţi. Aceasta este posibil dacă proaspătul primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, îşi va respecta promisiunea declarată în timpul întâlnirii cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, sosit la Bălţi cu ocazia finalizării proiectului  nipon „Kusanone”, implementat la respectiva instituţie de învăţământ preşcolar.

Grigorişin a declarat în cadrul întâlnirii că primăria va aloca din bugetul local 50 mii de lei necesari pentru a continua lucrările de reparaţie a sălilor de la etajul doi, unde stau copiii altor doua grupe.

„Din propriul meu buget, voi achiziţiona şi voi dona instituţiei pătucuri pentru 21 de copii din aceste grupe. Cred că în cel mai apropiat timp le vom aduce şi le vom instala în saloanele renovate”, a declarat noul primar al municipiului Bălţi.

În februarie curent portalul  http://tv8.md  scria că “Nicolai Grigorișin a ajuns consilier în 2015 pe listele Partidului Nostru, fiind unul dintre cei mai săraci candidați în Consiliul Municipal Bălți. La ședința a III-a extraordinară a Consiliului municipal Bălți, desfășurată pe 8 februarie, acesta a fost ales viceprimar. Potrivit unei investigaţii realizate de Social Media Bălți, în 2015 Nicolai Grigorișin nu deținea nimic și nu avea nici un fel de venit legal. Potrivit declarațiilor de avere, venitul familiei Grigorișin în anul 2014 a fost de aproape două mii de lei pe lună, bani câștigați de soția actualului consilier din afaceri.”

În aprilie curent portalul https://www.zdg.md/ scria că în anul 2017 Grigorişin a primit un salariu de circa 28 de mii de lei și indemnizație unică pentru participarea la ședințele Consiliului mun. Bălți în valoare de 1.500 de lei. 

 

 

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100