Четверг,
19.07.2018
06:57Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Grigorişin nu vrea să recunoască că şi-a numit colegii, care au plecat din fracţiunea Partidul Nostru, fascişti, terorişti şi trădători


 

Nici astăzi, 10 iulie, la Bălţi nu a putut fi convocată şedinţa Consiliului municipal, precum anunţa anterior primarul ales pe 20 mai, Nicolai Grigorişin. E a treia încercare nereuşită de a aduna membrii forului municipal în cadrul unei şedinţe după alegerea noului primar.

În ajun, a avut loc şedinţa comună a fracţiunilor Pro-Europa şi Pentru dezvoltarea oraşului Bălţi, precum şi a consilierilor neafiliaţi.

Vitalie Povonschi, preşedinte al fracţiunii Pentru dezvoltarea oraşului Bălţi, a amintit proaspătului ales primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, invitat şi el la şedinţă, că acesta a etichetat un şir de consilieri, numindu-i fascişti, terorişti, trădători, etc. Povonschi i-a dat de înţeles lui Grigorişin că consilierii sunt în aşteptarea scuzelor de rigoare pentru aceste etichetări şi a unor promisiuni că de acum încolo primarul nu-şi va mai permite să lanseze asemenea insulte în adresa cuiva.

“Ar fi corect să vă cereţi scuze de la cei insultaţi şi să conştientizaţi că nu e bine să utilizaţi de acum încolo în lexiconul Dumneavoastră asemenea termeni insultători”, a precizat  Vitalii Povonschi.

La rândul său, Nicolai Grigorişin a declarat că nu a insultat pe mineni nici în perioada când era un simplu consilier din partea Partidului Nostru, nici când avea funcţia de vice-primar.  

Nu neg, am făcut nişte declaraţii faţă de persoanele ce au trecut dintro fracţiune în alta. Nu mi-i ruşine şi nici nu pot să-mi retrag acele cuvinte”, a replicat Grigorişin.

 

La iniţiativa consilierului Sergiu Iordan, participanţii la şedinţă au decis să excludă câteva chestiuni din ordinea de zi pe motiv că nu au trecut prin toate procedurile de pregătire.

Foto şi video http://esp.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100