Четверг,
19.07.2018
23:57Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Transparenţă ca la “cea mai transparentă primărie”


 

Sergiu Burlacu, tânărul care a candidat la postul de primar al municipiului Bălţi din partea PUN, a postat pe o reţea de socializare un mesaj care a stârnit interesul internauţilor din capitala de nord, dar şi din întreaga republică. O face cu bună ştiinţă, asumându-şi şi responsabilitatea pentru cele difuzate.

Sergiu Burlacu afirmă că acum 3 săptămâni, Primăria Bălţi a organizat o licitaţie privind contractarea unei organizaţii de construcţii care urma să îndeplinească lucrări de reparaţii la Şcoala sportivă “Boris Petuhov” din localitate. În opinia autorului postării, organizatorii licitaţiei au respins în mod fraudulos propunerea unei companii de construcţii, care se angaja să repare şcoala la un preţ mai mic decât cel propus de către antreprenorul desemnat.

Potrivit lui Burlacu, diferenţa egală cu circa 600 mii de lei, urma să fie repartizată la acoperirea cheltuielilor suportate de Partidul Nostru în campania electorală, pentru promovarea candidatului care a câştigat alegerile, Nicolai Grigorişin.

 Aceste detalii nu au fost anunţate oficial, chiar dacă oamenilor lui Renato Usatâi le place să se laude că reprezintă cea mai transparentă primărie din republică.

 

 

gzt.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100