Среда,
15.08.2018
23:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Consilierii din fracţiunea "Patidul Nostru" au primit un adaos din partea lui Renato Usatâi la suma ce se plătea din buget


 

Fiecare membru al Consiliului municipal Bălţi, care făcea parte din fracţiunea Partidul Nostru, a primit un adaos din partea lui Renato Usatâi la suma ce se plătea din buget pentru fiecare şedinţă a forului municipal.

Declaraţia aparţine lui Anton Lisnic, unul din cei mai activi foşti membri ai fracţiunii Partidul Nostru din cadrul Consiliului municipal Bălţi, care a părăsit respectiva structură, deoarece nu a găsit limbaj comun cu Nicolai Grigorişin, devenit lider al organizaţiei teritoriale Bălţi a Partidului Nostru, după plecarea lui Renato Usatâi la Moscova.

Fostul membru al fracţiunii Partidul Nostru afirmă că pentru el şi fiecare din colegii lui se calcula lunar în jur de 5 mii de lei, în loc de 49 lei cât se cuvine de fiecare şedinţă de la buget. Nimeni, însă, nu ridica 5 mii de lei, deoarece parte din ei erau reţinuţi în calitate de, să zicem,  cotizaţii de partid, contribuţii pentru reparaţia WC-ului unei instituţii de învăţământ, pentru achiziţionarea unor pistoale pentru sportivi, confecţionarea unor bannere cu ocazia obţinerii Cupei Moldovei la fotbal de către formaţia bălţeană Zaria, etc, etc. Toate aceste sume, ulterior, erau declarate în presa partidului, drept ajutoare din partea fundaţiei lui Renato Usatâi.

Anton Lisnic afirmă că cei din conducerea partidului ar fi ridicat sume mult mai mari, în funcţie de responsabilitatea pe care o purtau. Dar acestea sunt nişte presupuneri, spune sursa citată.

gzt.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100