Пятница,
17.08.2018
08:56Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Din lipsă de cvorum, şedinţa CM Bălţi programată pentru astăzi, 17 mai, nu a avut loc


 

 

Şedinţa extraordinară a Consiliului Municipal Bălţi programată pentru astăzi, 17 mai, nu a avut loc din lipsă de cvorum. Ea a fost iniţiată de 15 consilieri care au cerut examinarea chestiunii privind anularea deciziei Consiliului Municipal Bălţi din 8 februarie 2018, prin care Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii au fost confirmaţi în funcţia de vice-primari.

Drept argument pentru includerea pe ordinea de zi a problemei nominalizate este demersul Oficiului teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat, care a constatat abateri de la Legea privind administraţia publică locală în procedura de alegere a vice-primarilor Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii.

Fracţiunea „Partidul Nostru” a prezentat o declaraţie prin care a anunţat boicotarea şedinţei, deoarece primarul interimar, Ghenadie Şmulskii, nu a semnat dispoziţia privind convocarea ei.

Liderul fracţiunii „Pentru dezvoltarea oraşului Bălţi”, Vitalie Povonschi, a anunţat că şedinţa extraordinară a Consiliului Municipal Bălţi va fi convocată îndată cum la ea se vor prezenta cel puţin 18 consilieri.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100