Пятница,
17.08.2018
08:56Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Şeful Serviciului juridic de la Primăria Bălţi, demis de către Ghenadie Şmulskii


 

Ieri, 16 mai, primarul interimar al municipiului Bălţi, Ghenadie Şmulskii, a dispus eliberarea din funcţie a şefului Serviciului juridic al Primăriei Bălţi, Vitalie Balan.

Edilul şi-a motivat decizia, afirmând că Vitalie Balan a pierdut încrederea conducerii Primăriei.

VItalie Balan, care activează în calitate de şef al Serviciului juridic al Primăriei Bălţi de mai mulţi ani, afirmă că a aflat despre decizia primarului interimar privind demisia sa, din ştirile TV. El spune că aşteaptă motivaţia în scris a demiterii lui pentru a apela la justiţie.

Surse din cadrul executivului bălţean afirmă că Balan a pierdut încrederea conducerii primăriei după ce acesta a declarat că pretenţiile Oficiului teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat privind abaterile de la Legea privind administraţia publică locală în procedura de alegere a vice-primarilor Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii, sunt întemeiate.

Astăzi Vitalie Balan urma să supravegheze din punct de vedere juridic şedinţa Consiliului municipal Bălţi, în cadrul căreia se va examina şi chestiunea privind anularea propriei decizii din 8 februarie, curent  privind investirea în funcţii de vice-primari a lui Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii.

Amintim că Vitalie Balan a mai fost şi anterior demis din funcţia pe care o ocupă. Prin hotărâre de judecată, echipa lui Renato Usatâi a fost obligată să-l restabilească în funcţie şi să-i achite întreg salariul pentru perioada de concediere forţată.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100