Пятница,
17.08.2018
08:56Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Astăzi CM Bălţi urmează să-şi anuleze propria decizie din 8 februarie, care i-a numit pe Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii vice-primari


 

Un grup format din 15 consilieri au cerut convocarea în ziua de azi, 17 mai, a Consiliului Municipal Bălţi. Una din chestiunile care urmează a fi examinate în cadrul şedinţei ţine de anularea deciziei Consiliului Municipal Bălţi din 8 februarie 2018, prin care Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii au fost confirmaţi în funcţia de vice-primari. Problema a fost iniţiată de Oficiul teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat, care a constatat abateri de la Legea privind administraţia publică locală în procedura de alegere a vice-primarilor Nicolai Grigorişin şi Ghenadie Şmulskii.

Actualul primar interimar, care este chiar Ghenadie Şmulskii, afirmă că şedinţa programată pentru astăzi va fi nelegitimă deoarece el nu a semnat dispoziţia privind convocarea ei. Mai mult, afirmă Şmulskii, şeful Şerviciului juridic al Primăriei a fost eliberat din funcţie.

Amintim că Vitalie Balan, care activează în calitate de şef al Serviciului juridic al Primăriei Bălţi, consideră că pretenţiile Oficiului teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat sunt întemeiate şi că Consiliul Municipal Bălţi trebuie să-şi anuleze propria decizie din 8 februarie privind alegerea lui Grigorişin şi Şmulskii în funcţia de vice-primari.  

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100