Пятница,
17.08.2018
08:56Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Pe diverse documente iscălite de ex-primarul de Bălţi, Renato Usatâi, semnătura lui este diferită


 

Oamenii de afaceri şi toţi locuitorii municipiului Bălţi riscă să ajungă cândva la un moment nefericit în viaţa lor, când vor fi chemaţi prin judecată din cauza necorespunderii realităţii a semnăturii fostului primar de Bălţi, Renato Usatâi, puse pe unele acte emise de Primăria Bălţi. Redacţia portalului nostru a intrat în posesia unor materiale iscălite, chipurile , de Renato Usatâi, unde pe unele din ele, semnătura lui este redată întrun fel, iar pe altele – cu totul altfel.

Comparaţi şi Dumneavoastră. Iată un certificat care oferă drepul unei persoane fizice ce încerca să devină om de afaceri şi să practice comerţul cu amănuntul. Memorizaţi cum este pusă semnătura lui Renato Usatâi pe acest document. 

 

Pe un alt act semnat de fugarul de la Moscova, datat cu 13 februarie 2018 şi în care el îşi declară demisia din funcţia de primar al municipiului Bălţi, iscălitura acestuia arată cu totul altfel.

Concluzia care poate fi trasă din această situaţie este destul de bizară. Dacă nu chiar pasibilă de a fi trecută prin sita Codului penal.

 

 

Oamenii cu mintea trează nici nu au cam de ce se mira: e vorba despre Renato Usatâi. Iar persoana care are un trecut dubios şi care şi-a făcut mendrele, cel puţin, toţi anii cât s-a aflat la Primăria Bălţi, nici nu poate să mire pe cineva care ştie pe cine are în preajmă.

Apropo, despre anii lui Renato Usatâi de aflare la Primăria Bălţi. Ştie cineva câţi sunt? Sunt ani sau doar câteva luni? Că mai mult prin Moscova a huzurit primarul de Bălţi. Ba întro cadă din saună, ba călare pe un cal în deplasare prin mijlocul Moscovei, ba în discuţie cu dulăii de la vilă. Cică se afla în deplasare. Deplasare de serviciu.

În contextul tuturor acestor ipostaze, e bine să se tragă încă o concluzie şi să se afle cât de mult corespunde realităţii sloganul „Partidului Nostru” „Puterea este în Adevăr”. Am mai descoperi un Adevăr.

 

gzt.md 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100