Пятница,
20.07.2018
20:56Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Cumătrul lui Renato Usatâi continuă să se conducă de populism şi demagogie în activitatea sa de la Primăria Bălţi


 

 Populismul şi demagogia de care se folosesc activiştii “Partidului Nostru” pentru a cuceri simpatia electoratului au accidentat complet imagina formaţiunii condusă încă de Renato Usatâi. Aceste elemente de atitudine social-politică continuă să stea în fruntea promisiunilor lansate de oamenii "Partidului Nostru", chiar şi după ce ex-primarul fugar de Bălţi, se pare, are de gând să abandoneze politica.

Cumătrul lui Renato Usatâi şi actualul primar interimar al capitalei de Nord, Nicolai Grigorişin, a cerut întro şedinţă de lucru, demararea lucrărilor de reconstrucţie a carosabilului străzii Ştefan cel Mare” pe segmentul străzii „Mihai Viteazul” – Gara Auto, începând cu ziua de azi, 2 aprilie. Din păcate nu este posibil realizarea acestor lucrări, deoarece ploaia a schimbat toate planurile edilului.

Nu credem că vinovat de cele ce se întâmplă la Bălţi şi în alte localităţi din ţară la început de Săptămâna Mare a Patimilor este doar ploiţa care a poposit pe acest meleag. Mai degrabă, vorba e despre acelaşi populism şi demagogie practicate şi acum de către cumătrul lui Renato Usatâi. Avem tot temeiul să o spunem, deoarece nimeni nu l-a impus sâmbătă să scrie pe facebook că săptămâna curentă vor începe lucrările de reparaţie a străzii centrale a capitalei de nord.

 

 

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100