Пятница,
20.07.2018
20:57Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Grigorişin şi-a ridicat primul salariu de funcţionar public


 

Nicolae Grigorişin a declarat la un post de televiziune că a primit zilele trecute primul salariu pentru exercitarea funcţiei de vice-primar şi primar interimar al municipiului Bălţi.

Grigorişin afirmă că, deşi salariul lui lunar pentru funcţia ocupată este de 6600 de lei, în prima lună, nedeplină, de activitate în calitate de edil, a ridicat doar 4499 de lei. În general, salariile angajaţilor primăriei Bălţi sunt mici şi variază în funcţie de mai mulţi factori de la 2000 până la 8000 de lei. Un tânăr specialist, venit să muncească la primărie, este remunerat cu două mii şi ceva de lei, din care cauză este nevoit să-şi caute un alt loc de muncă. El mai susţine că salariul mic al funcţionarilor publici este motivul principal care dictează fluctuaţia permanentă a cadrelor de la primărie.

Nicolai Grigorişin a fost investit în funcţia de vice-primar în problemele comunale la şedinţa Consiliului Municipal Bălţi din 8 februarie curent. Tot atunci, lui Grigorişin i s-a încredinţat să exercite, până la alegeri, funcţia de primar interimar.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100