Пятница,
20.07.2018
20:59Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

RENATO USATÂI NU MAI ESTE PRIMAR AL MUNICIPIULUI BĂLŢI


 

Din 15 februarie, Renato Usatâi, nu mai este primar al municipiului Bălţi. S-a întâmplat după ce Consiliul municipal Bălţi, ieri, a aprobat cu o majoritate de voturi cererea lui Usatâi privind demisionarea lui din funcţie.  Decizia aprobată de Consiliul Municipal urmează a fi expediată în adresa  Comisiei Electorale Centrale pentru a fi validată şi a decide soarta alegerilor anticipate a primarului de Bălţi.

 

Acum câteva zile, Renato Usatâi a anunţat prin skype la un post de televiziune că partidul pe care-l conduce va participa la scrutinul pentru alegerea primarului de Bălţi. El a precizat că formaţiunea îl va înainta în calitate de candidat pentru alegerile primarului pe Nicolai Grigorişin, desenat acum câteva zile de fracţiunea “Partidul Nostru” al Consiliului Municipal Bălţi în calitate de vice-primar. Gurile rele trâmbiţează că Grigorişin este cumătru cu liderul partidului.

 

Fiind anunţat în căutare internaţională de către poliţia din Republica Moldova, din toamna anului 2016 Renato Usatâi se ascunde  la Moscova. Autorităţile Federaţiei Ruse au refuzat oficial extrădarea lui  organelor de drept din Republica Moldova.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100