Вторник,
17.07.2018
23:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

CM BĂLŢI CAUTĂ BANI PENTRU TRANSPORTAREA DEŞEURILOR MENAJERE
Problema ne aminteşte despre scandalul dintre Primăria Bălţi şi “Salubrity Solutions” SRL, iscat ca urmare a refuzului executivului de a majora tariful la prestarea acestui serviciu


 

Consiliul municipal (CM) Bălţi va examina în cadrul şedinţei extraordinare, programate pentru 8 februarie curent, chestiunea privind desfăşurarea consultărilor publice pe marginea unui proiect de decizie ce prevede aprobarea de noi tarife pentru transportarea deşeurilor menajere. Dacă se va ajunge la un numitor comun, CM urmează să iniţieze consultarea publică a proiectului prin metoda instituirii unui grup de lucru ad-hoc.

 Potrivit proiectului de decizie al şedinţei CM din 8 februarie, primarul interimar al municipiului Bălți urmează să asigure elaborarea textului inițial al documentului în termen de până la 1 martie şi desfășurarea procedurii obligatorii de consultare publică în termen de până la 15 martie curent.

 În contextul problemelor din ultimele luni, legate de evacuarea gunoaielor din oraş, includerea pe ordinea de zi a şedinţei CM a acestei chestiuni, pare mai mult decât oportună. Dar e şi de mirare, dacă ne amintim de scandalul dintre Primăria Bălţi şi “Salubrity Solutions” SRL, apărut ca urmare a refuzului Primăriei Bălţi de a majora tarifele pentru transportarea deşeurilor managere.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100