Воскресение,
19.08.2018
04:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Igor Dodon ar putea fi suspendat din nou: A refuzat să promulge Proiectul de lege cu privire la vânzarea Stadionului Republican


 

Președintele Igor Dodon ar fi la un pas de a fi suspendat din nou din funcție, după ce astăzi a refuzat pentru data să promulge legea cu privire la transmiterea Stadionul Republican în posesia Guvernului SUA. 

„După cum am anunțat anterior, astăzi am semnat oficial refuzul de promulgare a legii cu privire la transmiterea terenului fostului Stadion Republican, pentru construcția ulterioară a noului sediu al Ambasadei SUA.

La fel ca și majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, consider că pe terenul respectiv trebuie să fie amenajat un parc sau edificat un centru cultural de care să beneficieze toți locuitorii țării”, scrie Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a decis să vândă Stadionul Republican. Potrivit unui proiect de lege, terenul de peste 5 ha din centrul orașului Chișinău ajunge în proprietatea Statelor Unite ale Americii, care vor construi un nou sediu pentru misiunea diplomatică.

Proiectul de lege a fost aprobat în prima și a doua lectură în Parlament. După primul refuz de a promulga legea, Proiectul de lege se întoarce în Legislativ pentru a fi reexaminat. Potrivit legislației, Președintele este obligat a doua oară să promulge legea. În caz contrat, acesta ar putea fi suspendat, iar președintele Parlamentului sau prim-ministru pot deveni președinte interimar pentru a semna acest proiect.

Fotografia postată de Dodon Igor.Fotografia postată de Dodon Igor.Fotografia postată de Dodon Igor.Fotografia postată de Dodon Igor.

 http://medianews.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100