Воскресение,
19.08.2018
04:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Vicepreședintele „Partidului Nostru” nu intenționează să participe la protestele PAS-DA


 

Vicepreședintele „Partidului Nostru” Dmitri Ciubașenco a declarat că nu intenționează să participe la protestul opoziției de dreapta PAS-DA preconizat pentru 26 august, calificîndu-l drept o acțiune geopolitică și apriori zădarnică. 

„Pînă la protestul PAS-DA decisiv au rămas 20 de zile. Deocamdată acesta continuă să arate drept o acțiune de partid, de dreaptă (pe alocuri de dreapta extremă), geopolitică și apriori zadarnică (dacă calificăm drept rezultat măcar ceva capabil să clatine pozițiile lui Plahotniuc). Deocamdată eu personal nu intenționez să merg la acest protest, deoarece nu văd nici un sens în el”, a scris Dmitri Ciubașenco pe pagina sa de pe Facebook, relatează NOI.md. 

El a menționat că pe lîngă faptul că  intonația și conținutul hype-ului de protest al PAS-DA continuă să fie impuse de un grup de hipsteri sintetici din anturajului Maiei Sandu, susținătorii platformei DA, fiind oameni mai organici și raționali, au organizat o adevărată campanie de harassment în raport cu colegii săi cu o întrebare și revendicare categorică: „De ce nu vreți să veniți la protest? Sînteți obligați să veniți la protest!”.

„Eu personal nu le datorez nimic celor din dreapta. Dacă aceștia vor dori să extindă baza socială a protestului său care astăzi arată ca una îngustă de partid, geopolitică, , cu o „gravură” uneori xenofobă, ei trebuie cel puțin să facă ceva în acest sens. În caz contrar pretențiile față de susținătorii altor viziuni pe care PAS-DA le-au declarat uneori toxice și cu care anterior și-au asumat obligația să nu coopereze arată drept schizofrenice. „Bineînțeles că sînteți politicieni incorecți, dar trebuie să veniți la protestele noastre corecte!”- înțelegeți cît de stupid sună?”, a întrebat vicepreședintele „Partidului Nostru”.   

https://noi.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100