Воскресение,
19.08.2018
04:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

(VIDEO) PSRM admite un Maidan după alegerile parlamentare? Răspunsul lui Dodon


 

Șeful statului, Igor Dodon, declară că socialiștii vor scoate oamenii în stradă, în cazul în care aceștia nu vor obține majoritate parlamentară în cadrul alegerilor care urmează să se desfășoare în luna februarie 2019. Întrebat dacă este posibil un maidan după modelul din Ucraina, acesta s-a arătat convins că nu va exista un asemenea scenariu.

„Spunem clar că nu suntem oponenții cuiva, nu suntem împotriva UE și SUA, suntem pentru o politică externă echilibrată. Consider că marile puteri geopolitice vor încerca să divizeze poporul Republicii Moldova, după modelul Ucrainei, dar nu cred că Occidentul va organiza un maidan, în cazul în care socialiștii vor obține majoritate parlamentară în cadrul alegerilor”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni televizate.

Totuși, acesta admite că socialiștii vor scoate oamenii în stradă pentru a influența politica internă, în cazul unui eșec la prezidențiale.

„Exista două variante. Scoatem lumea în stradă şi, folosind toate metodele posibile, schimbăm situaţia, ori se pune întrebarea trecerii la forma de guvernare prezidenţială”, a adăugat Dodon.

https://cotidianul.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100