Четверг,
19.07.2018
06:52Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Consiliul Municipal Bălţi ar putea fi completat cu un reprezentant al Partidului Şor


 

Consiliul Municipal Bălţi se va completa în timpul apropiat cu un membru al Partidului Şor, scrie portalul https://vkurse.md.

Portalul anunţă că, potrivit unor surse sigure din cadrul formaţiunii social-politice conduse de primarul oraşului Orhei, care a solicitat anonimatul, Partidul Şor va fi reprezentat în Consiliul Municipal Bălţi de către ex-vice-primarul bălţean, Andrei Ciornâi. Acesta a fost ales în componenţa forului municipal pe lista PCRM.

Andrei Ciornâi a ocupat la Bălţi mai multe funcţii publice până la momentul când la primăria capitalei de nord s-au instalat reprezentanţii Partidului Nostru. El este unul din cei mai duri critici ai lui Renato Usatâi şi echipei lui. O perioadă îndelungată a lipsit din Bălţi fiind căutat de organelle de drept.

 În prezent Consiliul Municipal Bălţi are în componenţa sa 5 consilieri care fac parte din fracţiunea Pentru dezvoltarea oraşului Bălţi, 3 reprezentanţi ai partidelor pro-europene şi 14 neafiliaţi. Partidul Nostru, care a avut până nu demult majoritatea, deţine 13 mandate.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100