Пятница,
17.08.2018
12:30Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Fisură în PPDA? Fostul șef de campanie al lui Andrei Năstase anunta că se retrage din politică


Alexandru Machedon, fostul șef de campanie  al candidatului PPDA la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, a anunțat public că se retrage din viața politică.

«Odată îndeplinită Misiunea pentru care m-am implicat, respectiv asigurarea victoriei și investirea în funcție a unui primar proeuropean în Capitală, revin la activitatea mea în cadrul Concernului StarNet», a scris alexandu Machedon, într-o postare pe Facebook. «În calitate de reprezentant al Societății Civile, mă voi implica în continuare, alături de forțele proeuropene, în soluționarea problemelor majore ale țării noastre», a mai scris Machedon.

Alexandu Machedon a fost unul din principalii finanțatori ai campaniei electorale a lui andrei Năstase. În timpul campaniei, Machedon a fost perioat serios  de Andrei Năstase, după ce a publicat pe Facebook rezultatele unui sondaj intern, cu procentele pe care le-ar acumula candidaţii la funcţia de primar de Chişinău. Datele studiului o dădeau lider pe candidatul independent Silvia Radu – 23 la sută, urmată de socialistul Ion Ceban, cu 20%, iar Năstase era abia pe locul trei, cu 19%.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100