Среда,
15.08.2018
10:34Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Liderul OTBPN, Nicolai Grigorişin, îl roagă pe primarul interimar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, să-i permită organizarea unui "marş-protest"


 

Organizaţia teritorială Bălţi “Partidul nostru” (OTBPN) inteţionează să organizeze în ziua de 18 mai curent un "marş-protest" cu genericul “Pentru alegeri corecte”. OTBPN a şi depus în acest sens în adresa Primăriei Bălţi o declaraţie prealabilă care a fost înregistrată pe 3 mai curent.

În declaraţia nominalizată, semnată de preşedintele OTBPN Nicolai Grigorişin, acesta roagă primarul interimar de Bălţi, care este tot Nicolai Grigorişin, să dispună “permisiunea organizării evenimentului, instalarea unei scene şi a unui sistem audio portativ, asigurarea conectării la energia electrică, precum şi acordarea sprijinului de către organelle de poliţie întru asigurarea securităţii ordinii publice”.

Declaraţia prealabilă anunţă că întrunirea va urmări scopul agitaţiei electorale în conformitate cu articolul 52 al Codului Electoral. La ea vor participa circa 10 mii de persoane, iar Nicolai Grigorişin este împuternicit să conducă acţiunea, să asigure buna ei desfăşurare, pentru a nu degenera în acte de violenţă.

gzt.md

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100