Воскресение,
19.08.2018
11:01Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Dodon face declarații false la Sankt Petersburg


 

Aflându-se într-o vizită la Sankt Petersburg, Dodon aruncă în dreapta și în stânga cu declarații lingușitoare la adresa președintelui rus, Vladimir Putin. Conform lacheului de Condrița, guvernatorul orașului de nord, Gheorghi Poltavcenko de azi înainte poate dormi liniștit fapt datorat așa zisei influențe a liderului rus în Republica Moldova.

Aflat într-o vizită în fosta metropolă, care râvnește și astăzi acest statut, Dodon a reiterat că moldovenii sunt trup și suflet pentru și cu Rusia.

„Am atenționat că majoritatea poporului Moldovei se pronunță pentru îmbunătățirea relațiilor cu Rusia. În ţara noastră, Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost şi rămîne a fi cel mai influent lider de stat din străinătate”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

La Sankt-Petersburg, Dodon a anunțat că în timpul apropiat va organiza un forum al regiunilor „la care vor fi invitați reprezentanți ai tuturor regiunilor Federației Ruse, cu care sunt semnate acorduri de cooperare”.

Totodată, Dodon a raportat la Sankt-Petersburg cum vor sărbători pro-rușii din R. Moldova „cea de-a 73-a victorie din marele război pentru apărarea patriei”, menționând și despre o acțiune intitulată „regimentul nemuritor”, atunci când mulți nostalgici ai URSS-ului ies pe străzi și flutură niște portrete pretinzând că pomenesc niște eroi.

https://10tv.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100