Пятница,
20.07.2018
21:23Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

“PARTIDUL NOSTRU” RĂMAS FĂRĂ CANDIDAŢI SUPLEANŢI PENTRU COMPLETAREA FRACŢIUNII CM BĂLŢI


 

Numărul membrilor “Partidului Nostru” care au candidat în timpul alegerilor locale pentru un mandat în cadrul Consiliului municipal Bălţi s-a epuizat.

Acest lucru a devenit cunoscut după ce joi, 8 februarie, s-a dat citire Hotărârea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Moldova cu privire la atribuirea mandatelor de consilieri în CM Bălţi candidaţilor supleanţi de pe lista “Partidului Nostru”, Bondari Olga şi Ceaicovscaia Galina, în locul consilierilor Veselovscaia Tatiana şi Gula Vladimir, care au renunţat la mandate.

Anterior, în cadrul şedinţei din 19 ianuarie mandatul de consilier în Consiliul Municipal Bălţi a fost înmânat lui Boris Tuceac. Acesta a ocupat locul lui Nicolai Cornieţ, care la început de an, a refuzat să mai facă parte din Consiliul Municipal Bălţi.

 De menţionat că Olga Bondari şi Galina Ceaicovscaia au fost ultimii candidaţi supleanţi de pe lista Partidului Nostru, confirmată prin hotărârea Judecătoriei Bălţi din 29 iunie 2015. În cazul în care cineva din membrii fracţiuni Partidului Nostru” va decide să renunţe la mandat, locul acestuia va rămâne vacant sau îl va completa un candidat supleant din alt partid politic participant la scrutin. 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100