Пятница,
20.07.2018
00:27Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


METEO  

Ploile puternice care vor începe în după-amiaza zilei de azi riscă să producă inundații locale! A fost emis un nou Cod Galben


 

Precipitațiile puternice care vor începe în după-amiaza zilei de azi ar putea produce inundații, atenționează specialiștii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). În acest context, a fost emisă o nouă atenționare meteo de Cod Galben de inundații locale.

Codul Galben este valabil în perioada 27 iunie — 1 iulie 2018.

„În legătură cu avertizarea meteorologică cu privire la căderea aversilor puternice, izolat foarte puternice, pe unele râuri mici și în locurile joase, în perioada 27 iunie – 1 iulie, hidrologii progmozează: creşterea locală a nivelului apei cu 0,5-1,0 m și formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale”, se menționează în mesajul SHS.

În acest context, agenţii economici, în subordinea cărora se află lacuri de acumulare, sunt avertizați să atragă atenţia la starea barajelor.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Serviciul va actualiza prezentul mesaj prin avertizări hidrologice ulterioare.

Aminitm că, alerta de Cod Galben de precipitații puternice, descărcări electrice, vijelie și grindină va întra în vigoare azi, la ora 15:00 și va fi valabil până pe 30 iunie, la ora 12:00.

https://rtr.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100