Пятница,
20.07.2018
21:14Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


METEO  

METEO 4 aprilie 2018: Vremea se mai încălzeşte puţin. Câte grade vom avea


 

Vom avea parte astăzi de cer variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni și Soroca vor fi 16 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei mercurul din termometre va indica 18 grade, iar la Tiraspol vor fi 19 grade.

Şi în sudul ţării va fi cald. La Leova se vor înregistra 20 de grade, iar la Cahul şi la Comrat maxima va fi de 21 grade.

Pe parcursul acestei zile, în Capitală vor fi maxime de 19 grade Celsius. În următoarele zile, vom avea parte de vreme frumoasă cu 20 de grade în termometre. 

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 14 grade Celsius, iar la Londra vor fi 11. În capitala Franţei, mercurul din termometre va indica cel mult 15 grade.

La Berlin se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Roma vor fi 16. În capitala Poloniei sunt anunţate 18 grade, iar La Praga şi Budapesta maxima va fi de 19 grade. La Viena mercurul din termometre va indica 21 de grade Celsius, iar la Belgrad vor fi 24.

La Atena se aşteaptă maxime de 22 de grade. În capitala Turciei vor fi 18 grade, iar la București 23 grade. La Kiev vor fi 18 garde, iar în capitala Rusiei termometrele vor înregistra şase grade cu plus.

https://www.publika.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100