Суббота,
18.08.2018
13:24Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

FOTO // Preşedintele Croaţiei, SURPRINS din nou. Cum s-a îmbrăcat la summitul NATO şi ce cadou i-a făcut lui Donald Trump


 

Kolinda Grabar-Kitarovic, preşedintele Croaţiei, n-a mai putut ajunge la meciul Croaţiei cu Anglia, din semifinalele Cupei Mondiale, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO. Totuşi, a ţinut să-şi arate susţinerea pentru Modric&Co printr-o vestimentaţie neobişnuită pentru un astfel de eveniment.

Kolinda Kitarovic a devenit foarte cunoscută în rândul suporterilor prin felul în care şi-a arătat susţinerea pentru naţionala ţării sale. Preşedinta Croaţiei a asistat la meciurile de la Cupa Mondială - acolo unde timpul i-a permis - a venit îmbrăcată în culorile tradiţionale, s-a bucurat zgomotos în lojă şi a petrecut cu jucătorii în vestiar.

Însă Kolinda n-a mai putut să asiste şi la meciul din semifinale, cu Anglia, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO. Dar a ţinut să le transmită jucătorilor că este alături de ei. Preşedinta Croaţiei s-a îmbrăcat într-un costum roşu şi la gât şi-a pus o eşarfă cu pătrăţele roşii şi albe - combinaţia tradiţională a croaţilor.

Liderii mondiali au apreciat charisma arătată de Kolinda şi au felicitat-o pentru parcursul Croaţiei la Cupa Mondială. La rândul ei, Kolinda a pregătit tricouri personalizate pentru Donald Trumps şi Theresa May.

http://www.ziarulnational.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100