Пятница,
17.08.2018
12:30Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Pilot rus, gasit in viata dupa ce a fost dat disparut in urma cu 30 de ani. Ce vrea sa faca


 

Un pilot rus care a fost dat disparut in urma cu 30 de ani, fiind considerat mort dupa ce avionul sau a fost doborat in timpul unei interventii a Uniunii Sovietice in Afghanistan, a fost gasit in viata si vrea sa se intoarca acasa.

 

“Este în viaţă. Este ceva nemaipomenit. Acum are nevoie de ajutor”, a declarat şeful paraşutiştilor ruşi, Valery Vostrotin, pentru agenţia de stat RIA Novosti. Vostrotin, care se află la conducerea unei comisii care se ocupă cu prizonierii de război şi soldaţii daţi dispăruţi, a refuzat să îi facă public numele pilotului care ar avea peste 60 de ani, conform The Guardian

 

Avionul său a fost doborât în 1987. Un oficial rus a sugerat că pilotul ar putea fi în Pakistan, unde Afghanistanul avea tabere pentru pentru prizonierii de război. Pilotul a precizat că vrea să se întoarcă acasă.

 

Conform agenţiei RIA Novosti, 125 de avioane sovietice au fost doborâte în Afghanistan în intervalul 1979 şi 1989, în timpul războiului. Când trupele sovietice au fost retrase, în anul 1989, aproximativ 300 de soldaţi au fost daţi dispăruţi. De atunci şi până în prezent, 30 dintre ei au fost găsiţi şi s-au întors în ţările lor de origine. 

 http://protv.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100