Пятница,
17.08.2018
12:30Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Moartea lui Babcenko, o înscenare


 

Răsturnare de situație în cazul decesului jurnalistului rus, Arkadii Babcenko. După ce s-a anunțat că acesta a murit, în urma unei tentative de asasinat, culmea, așa-zisa „victimă” a „reânviat” și s-a adresat, în cadrul unei conferință de presă, opiniei publice. Culmea, această înscenare pare să fi fost regizată chiar de Bacenko, în colaborare cu serviciul de securitate al Ucrainei, într-un context tensionat al relațiilor cu Rusia.
Amintim că, marți seara, autorităţile din țara vecină au acuzat Moscova de asasinarea jurnalistului şi sciitorului rus, un critic al Kremlinului, ucis prin împuşcare la Kiev, unde s-a exilat, se arată în presa ucraineană, la câteva ore de la anunțul decesului său.
În replică, reprezentanții de la Kremlin au afirmat că înscenarea asasinării jurnalistului rus este un efect evident de propagandă, conform unei declarații a purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe rus.
Babcenko a participat în Rusia la cele două războaie în Cecenia, ca soldat, după care a devenit un jurnalist extrem de critic faţă de politica rusă.

http://www.n4.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100