Пятница,
17.08.2018
12:30Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Premierul Ucrainei: Rusia este implicată în omorul jurnalistului Arcadii Babcenko


 

Prim-ministrul Ucrainei, Vladimir Groisman, a declarat că Federația Rusă este responsabilă de moartea jurnalistului rus, ucis ieri în Kiev, Arcadii Babcenko. Despre aceasta premierul ucrainean a scris pe pagina sa de Facebook, scrie tvrain.ru.

"Sunt sigur că mașinăria totalitară rusă nu a putu să-i ierte sinceritatea și principialitatea. Un prieten adevărat al Ucrainei, care a povestit lumii adevărul despre agresiunea rusă", a scris prim-ministrul.

Ministerul de Externe al Federație Ruse a transmis condoleanțe în legătură cu moartea jurnalistului și a acuzat Kievul de investigații ineficiente și creșterea agresiunii. "Crimele sângeroase și o lipsă totală a pedepsei au devenit rutină pentru regimul din Kiev. Cerem autorităților ucrainești să depună toate eforturile pentru o investigație operativă", a transmis ministerul.

Amintim că ieri, în Kiev, jurnalistul rus Arcadii Babcenko a fost împușcat în scara blocului său. Acesta se întorcea de la magazin, când a fost împușcat în spate de câteva ori.

Poliția din Kiev examinează două versiuni ale cauzei omorului: activitatea profesională a jurnalistului și poziția sa civică.

http://unimedia.info/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100