Среда,
15.08.2018
10:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Castigatoarea Eurovision nu va renunta sa cante la nunti. Cu cat era platita pana acum - FOTO


 

Cu lacrimi in ochi, castigatoarea Eurovison 2018, Netta Barzilai, a declarat la conferinta de presa organizata dupa castigarea marelui premiu ca este fericita ca a reusit sa schimbe imaginea Israelului.

 

Sunt atât de fericită că am reuşit să atingem inimile. Sunt aşa de fericită că am reuşit să schimbăm imaginea (Israelului). Era şi timpul, pentru că merităm asta.”, a spus ea, potrivit YNet News.

 

Cântecul Nettei Barzilai a învins 25 de piese în finala Eurovision 2018, care a avut loc în Lisabona.

 

Sunt aşa de fericită”, a spus ea pe scenă, când a primit premiul ”Vă mulţumesc mult că aţi ales diversitatea. Mulţumesc foarte mult că aţi acceptat diferenţele dintre noi. Mulţumesc pentru că sărbătoriţi diversitatea. Mulţumesc. Îmi iubesc ţara. Data viitoare, în Ierusalim!”.

 

 Netta a mai spus că nu vrea să rămână o cântăreaţă cu o singură piesă de succes şi că este decisă să îşi continue cariera de artist.

 

De asemenea, ea a afirmat că nu va renunţa să cânte la nunţi, aşa cum a făcut până acum.

 

Nunţile sunt aşa de distractive. Este mitzvah să aduc bucurie mirelui şi miresei, dar cred că vor trebui să mă plătească un pic mai mult de 500 de shekeli (aproximativ 2200 de lei) pentru un show”, a declarat Netta, amuzată.

 

Ea a mai promis că va fi prezentă la parada gay din Tel Aviv, de anul acesta.

 

Ei (comunitatea LGBT) au avut grijă de mine tot timpul, chiar şi în vremurile grele. Fărăr ei sunt nimic.” a spus artista.

 

 

Câştigătoarea trofeului Eurovision 2018, Netta Barzilai, a declarat sâmbătă noaptea, la conferinţa de presă ce a urmat marii finale, că aspiraţia sa este să fie ea însăşi, dincolo de orice standarde.

 

Nu a trebuit niciodată să transmit un mesaj anume. A trebuit doar să fiu eu însămi. Mă respect indiferent de ce măsuri am, de cum îmi stă părul, de cum e vocea mea. Nu mă înscriu în standarde, trebuie pur şi simplu să fiu eu, să mă ascult pe mine, cum vreau să creez muzică”, a spus ea, potrivit Agerpres.

 

Netta, care a dus trofeul Eurovision în Israel cu piesa “Toy”, a vorbit despre selecţia naţională din ţara sa, care, a subliniat ea, durează şase luni şi se aseamănă unui reality show.

 

Scopul participării la selecţie, a mărturisit ea, a fost diferit, la început.

 

“Am participat pentru a primi invitaţii de a cânta în diverse show-uri, eram o artistă la început, care se chinuia. Nu m-am aşteptat să câştig, eram prea avangardistă”, a mărturisit aceasta.

 

Totuşi, după ce a câştigat, artista a realizat care este misiunea sa.

 

“La început a fost greu, dar când am câştigat am realizat că pot face un lucru foarte special pentru mulţi oameni. Dacă Netta mică m-ar fi văzut pe mine în prime time, acea micuţă ar fi fost mai puţin nefericită, pentru că ar fi avut un alt exemplu, o opţiune. De aceea fac ceea ce fac în această formă şi sunt foarte fericită”, a mai spus ea.

 

De asemenea, artista israeliană a spus că a purtat, în timpul show-ului, un inel care i-a dat încredere şi care a aparţinut bunicii sale care a murit şi care i-a fost oferit de bunicul său, înainte de plecarea la Eurovision 2018.

 

“Ar fi trebuit să îl primesc la nunta mea”, a afirmat ea.

 

Publicul şi juriul care au votat-o în finala Eurovision de la Lisabona “au ales ceva diferit, ceva evoluat, ceva din 2018”, a apreciat ea. “Sunt mândră şi onorată să fac asta şi sunt mândră şi onorată să aduc acest eveniment magic în Israel”, a mai mărturisit artista.

 

Ea le-a promis celor interesaţi să trăiască experienţa Eurovision 2019 că “nimic nu se compară cu o petrecere israeliană”.

 

Israel a cumulat 529 de puncte în urma finalei Eurovision de sâmbătă noaptea, pe locul al doilea şi al treilea clasându-se Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

 

Sursa: PRO TV
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100