Среда,
15.08.2018
10:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Scene de groaza in Turcia. O ploaie torentiala a luat pe sus sute de masini si camioane, iar zeci de soferi au fost prinsi in apele involburate - VIDEO


 

Scene de groaza in capitala Turciei. O ploaie torentiala de cateva minute a dus la formarea unor viituri furioase pe strazile orasului. Puhoaiele au luat pe sus sute de masini si camioane, iar zeci de soferi au fost prinsi in apele involburate. Doar o minune a facut ca nimeni sa nu moara, sase oameni au fost insa raniti.


Scenele apocaliptice s-au derulat ieri pe strazile cartierului Mamak din Ankara. Din imaginile filmate surprinse de martori se poate vedea cum masinile sunt luate de ape de parca ar fi niste jucarii. Suvoaiele au venit brusc, dupa o ploaie de doar 9 minute si i-au gasit pe oameni nepregatiti.

 

Un barbat s-a refugiat pe capota unui autoturism luat de apele involburate. In imaginile filmate de un martor aflat pe marginea strazii il vedem la un pas de a fi lovit de un camion, care se opreste in ultimul moment. 

 

Presa turca scrie ca omul a scapat teafar. Speriati de urgie, oamenii s-au refugiat pe acoperisuri si au privit neputinciosi cum apele navalesc pe strazi cu o forta incredibila, izbind camioane si masini unele de altele. Peste 160 de masini au fost avariate de viituri, iar in multe dintre ele erau oameni atunci cand au fost luate pe sus. 

 

http://protv.md/

 

 

 


 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100