Воскресение,
19.08.2018
11:02Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Un pui de ren, care s-a pierdut de la turma sa, a ajuns la o statie de autobuz din Rusia si a incercat sa intre in vehicul - VIDEO


 

 

A vrut sa faca o plimbare cu autobuzul, insa paricopitatele sunt interzise in transportul public. Vorbim despre un pui de ren, care s-a pierdut de la turma sa, a ajuns la o statie de autobuz din Rusia si a incercat sa intre in vehicul impreuna cu oamenii care asteptau acolo. Scena a fost surprinsa de un martor si postata pe internet.

 

“-Unde ai urcat?-E flamand, trebuie sa vina salvatorii. Hai sa nu-l deranjam.-Da, dar noi trebuie sa plecam.”

 

Puiul de ren despre care presa rusa scrie ca ar fi fost adus pe lume in urma cu cateva zile, si-a facut aparitia in statia unui sat din regiunea Carelia, din nord-vestul Rusiei. Oamenii au ramas uimiti cand au vazut animalul iesind din padure.

 

Initial, le era frica de renul aparent slabit, dar au inteles repede ca acesta nu le va face niciun rau, asa ca s-au apropiat de el si l-au mangaiat.

 

“-Unde te duci? Nici nu se teme.-Paine nu mananca. Probabil este inca sugar.”

 

Fara nici o frica, puiul de ren s-a plimbat printre copiii aflati in statie, care, bucurosi, l-au netezit si l-au privit de aproape.

 

La un moment dat a venit autobuzul, iar vazand ca oamenii urca in el, micutul i-a urmat. In timp ce animalul examina tot ce il inconjoara, martorii au chemat salvatorii, care peste ceva timp l-au luat si l-au dus la o gradina zoologica din regiune.

 

Potrivit specialistilor, puiul de ren nu avea sanse sa supravietuiasca singur, in salbaticie, deoarece avea doar cateva zile de cand a fost adus pe lume.

 

Sursa: PRO TV
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100