Воскресение,
19.08.2018
11:02Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Alla Pugaciova, la un pas de a fi victima unui maniac! Ce a salvat-o pe artistă (Foto)


 

 

Alla Pugaciova a avut parte de o experiență periculoasă, exact ca în filmele detectiv. Celebra artistă din Rusia era cât pe ce să devină victima unui maniac extrem de periculos.

S-a întâmplat acum câțiva ani, când  un tânăr a violat mai multe femei. Acesta a fost reținut într-un final și condamnat.

Potrivit organelor de drept din Rusia, care recent au făcut publice detalii șocante din acel dosar, tânărul se numea Anatolii Nagiev și avea 17 ani. Pe toată perioada detenției sale, acesta obișnuia să asculte zilnic piesele Allei Pugaciova, pentru care dezvoltase ulterior o obsesie.

După ce și-a ispășit pedeapsa și a ieșit din închisoare, Anatolii Nagiev și-a concentrat toată atenția asupra activității  artistice a Allei Pugaciova. El urmărea fiecare concert, se documenta despre viața vedetei, ba chiar încercase să afle mai multe despre cercul de prieteni al artistei.

În plus, acesta încercase să pătrundă de câteva ori în cabina de machiaj a Allei Pugaciova, fără rezultat însă, pănă când într-o zi, când a decis să își pună un costum elegant, să cumpere un buchet imens de flori. Astfel el a ajuns în cabina primadonei, acolo unde s-a prezentat drept un om de afaceri și a copleșit-o cu complimente. Flatată, Alla Pugaciova a acceptat invitația lui la o cafea, oferindu-i o carte de vizită unde era indicată și adresa de acasă a artistei.

Totuși, Anatolii Nagiev nu a reușit să pătrundă în locuința artistei, întrucât majordomul casei, care era o femeie, observase că acesta dădea târcoale. În cele din urmă, el și-a luat tălpășița din oraș ca să se ascundă de poliție. Mai târziu a fost reținut din nou și condamnat pentru faptul ca violase și omorâse patru femei într-un tren, iar corpurile neînsuflețite ale acestora le aruncase peste geam.

http://ea.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100