Понедельник,
16.07.2018
11:45Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

ALERTĂ MAXIMĂ! Un nou atac FURIBUND al Moscovei asupra autorităţilor de la Chişinău


 

Deputatul rus, Konstantin Zatulin a comentat pentru presa rusă inițiativa prezentată de premierul Pavel Filip privind ajungerea la un acord cu Ucraina privind crearea unui „coridor verde” pentru retragerea trupelor militare din Transnistria.

Potrivit riafan.ru, citat de Radio Chişinău, Zatulin a afirmat că guvernarea de la Chișinău demonstrează în ultima perioadă o îndrăzneală neobișnuită față de Rusia, care are legătură cu isteria antirusească din Occident și presiunile pe care le fac europenii și americanii asupra R. Moldova. „Vreau să amintesc Guvernului din R. Moldova că prin intermediul coridoarelor militarii nu pot doar să plece, dar și să vină. Și Rusia nu ar refuza să folosească un astfel de coridor pentru a suplimenta cu militari trupele de pacificare care se află pe teritoriul acestei țări”, a declarat Konstantin Zatulin

Menționăm că după ce premierul Pavel Filip a declarat, ieri, în cadrul întâlnirii cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, că R. Moldova vrea să ajungă la un acord cu Ucraina pentru a fi creat un „coridor verde” pentru retragerea armatei ruse din Transnistria.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100