Понедельник,
16.07.2018
11:42Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ECONOMIE  

Bălți și alte 5 orașe din țară vor beneficia de un grant


 

Şase oraşe din Republica Moldova vor beneficia de un grant de 200 mii de euro din partea Guvernului Poloniei. Banii vor fi oferiţi pentru proiecte în domeniul revitalizării urbane, informează Stirilocale.md.

„Cele șase orașe selectate pentru această etapă sunt Ocnița, Comrat, Cimișlia, Ungheni, Bălți și Edineț. Pentru a beneficia de resursele financiare planificate, aplicanții urmează să îndeplinească, până pe 2 aprilie 2018, un șir de condiții, stabilite de experții tehnici”, a explicat Dorin Andros, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Potrivit oficialului, în orașele nominalizate vor fi realizate programe ce vor spori incluziunea socială a persoanelor cu nevoi speciale și vor îmbunătăți condițiile de trai pentru cetățeni, transmite Moldpres.

Proiectul „Sprijinirea administrației publice în R. Moldova în implementarea politicii regionale prin dezvoltarea urbană integrată și durabilă pentru anii 2017-2019″, susţinut de Polonia, este desfăşurat în toate regiunile de dezvoltare din ţara noastră, în mai multe etape.

Scopul acestuia este de a crea un sistem eficient de sprijin pentru dezvoltarea urbană. Astfel, la nivel național și regional este oferită asistență tehnică și consiliere pentru a dezvolta instrumente și mecanisme dedicate dezvoltării orașelor.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100