Четверг,
19.07.2018
03:03Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ECONOMIE  

Desfășurarea în condiții bune a lucrărilor agricole, în atenția premierului


Prim-ministrul Pavel Filip a menționat, la începutul ședinței de astăzi a Guvernului, că urmează câteva săptămâni foarte importante pentru sectorul agricol, iar autoritățile vor oferi sprijinul necesar pentru desfășurarea în condiții cât mai bune a lucrărilor în câmp.
 


„În anul 2017 am avut o roadă record de grâu. Ne dorim ca această performanță a agriculturii să se repete și în anul 2018, suntem pregătiți să oferim tot sprijinul necesar”, a spus Pavel Filip.

Premierul a menționat că pe parcursul ultimilor ani s-a făcut ordine în procesul de acordare a subvențiilor și se va urmări utilizarea eficientă și a subvențiilor de 900 de milioane de lei prevăzute pentru anul curent.

Totodată, se vor întreprinde măsuri pentru a elimina speculațiile cu prețurile la combustibili. „Importul de combustibili și alte inputuri necesare agriculturii trebuie să se deruleze fără probleme. Trebuie să fim foarte prudenți acum și solicit tuturor autorităților, inclusiv Serviciului Vamal, dar și autorităților locale și primarilor să se implice pentru ca lucrările în câmp să se poată desfășura în cele mai bune condiții”, a adăugat premierul.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100